Dogoutlet.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Hvordan trene hunden til å gå pent?

Hvordan trene hunden din til å gå pent

 

Å trene hunden din til å gå pent på tur kan være en utfordrende, men også en givende opplevelse for både deg og hunden din. Det tar tid og krever tålmodighet, men med en systematisk tilnærming og positive tilbakemeldinger, kan du hjelpe hunden din til å bli en veloppdragen og rolig turkamerat. Her er noen tips for å hjelpe deg med å trene hunden din til å gå pent på tur.

  1. Bruk et fast halsbånd og en et kort kobbel: Et fast halsbånd vil gi deg bedre kontroll over hunden din, mens et kort kobbel vil gi deg en enklere måte å korrigere hunden din på hvis den ikke følger deg.

  2. Begynn med korte turer: Begynn med korte turer og øk lengden etter hvert som hunden blir mer samarbeidsvillig og avslappet.

  3. Belønn god oppførsel: Belønn hunden din med ros eller godbiter når den går pent og følger deg. Dette vil hjelpe hunden din til å assosiere pent oppførsel med positive tilbakemeldinger.

  4. Hold en jevn hastighet: Prøv å hold en jevn hastighet når du går på tur. Hvis hunden din løper foran eller bak deg, korriger den med en rolig og bestemt stemme og før den tilbake til riktig posisjon.

  5. Lær hunden din å gå ved siden av deg: Lær hunden din å gå ved siden av deg ved å bevege deg i en rett linje og korrigere hunden din hvis den går foran eller bak deg.

  6. Tren på forskjellige underlag: Tren hunden din på forskjellige underlag, for eksempel grusveier, asfalt og skogstier, slik at den blir vant til å gå pent uansett hvilket underlag den går på.

  7. Tren i forskjellige situasjoner: Tren hunden din i forskjellige situasjoner, for eksempel i parker, på fortau, i byer og på landet, slik at den blir vant til å gå pent uansett hvor den befinner seg.

  8. Fortsett å øve: Fortsett å øve og trene hunden din til å gå pent på tur, og vær tålmodig. Det kan ta tid å oppnå det ønskede resultatet, men med hardt arbeid og tålmodighet vil du lykkes!

Lykke til :)

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke