Hundebur til trening

Hvordan kan jeg bruke hundebur til trening?

Burtrening skjerper hundens naturlige instinkter for å finne et komfortabelt, stille og trygt sted når miljøet rundt dem blir for høyt eller overveldende.

Hundeburet er et viktig verktøy for å forhindre at hunder tygger på ting i hjemmet eller under hustrening. Hundebur er også en trygg måte å transportere hunden din i bilen på.

Et hundebur er ikke en magisk løsning på vanlig hundeatferd. Hvis den brukes feil, kan en hund føle seg fanget og frustrert. Og for noen hunder vil ikke hundebur være et alternativ.

Mens bur kan brukes til å håndtere en atferd, bør de aldri brukes til straff.
For eksempel, å sette hunden i et hundebur med en interaktiv leke når gjester kommer bort, for å unngå uhell med mat eller hopping, er mer effektivt enn å vente på dårlig oppførsel og deretter sette bort hunden.
Uavhengig av tidspunktet, vil bruk av godbiter for å lokke hunden din inn i kassen til den elsker å gå inn på egenhånd, sikre en positiv assosiasjon med hundeburet.

Ikke la hunden ligge i hundeburet for lenge. En hund som er i bur hele dagen og natten får ikke nok mosjon eller menneskelig interaksjon og kan bli deprimert eller engstelig.

Du må kanskje endre timeplanen din, leie en dyrepasser eller ta hunden din til en kennel for å redusere tiden de tilbringer i buret hver dag.

Dessuten er hundebur ikke det eneste tilgjengelige verktøyet.
Hvis du prøver å hindre en valp i å tygge på ting eller ha en ulykke om natten, kan du bruke en valpegrind på soverommet ditt slik at de kan bevege seg fritt på en liten plass, men ikke kan vandre bort mens du er sover.

Valper under 6 måneder bør ikke oppholde seg i et bur i mer enn tre eller fire timer om gangen. De kan ikke kontrollere blæren eller tarmene så lenge. Det samme gjelder voksne hunder som blir hjemmetrent.

Tren hunden din til den er i stand til å være alene i huset uten ulykker eller destruktive vaner. Du kan oppgradere hunden din fra et hundebur til et lukket område av hjemmet ditt, som f.eks kjøkkenet ditt, før du gir dem tilgang til hele huset når du er borte.

Hundeburet skal alltid ha en komfortabel seng og døren stå åpen når du er hjemme slik at hunden din kan gå inn i den når den trenger en trygg plass. Dette er også en indikasjon på at hunden din trenger litt rolig tid.
Lær barn og besøkende å la valpen være i fred hvis han eller hun går inn i buret sitt.

Et hundebur kan være hundens hi, men akkurat som du ikke ville tilbrakt hele livet i ett rom i hjemmet ditt, bør ikke hunden tilbringe mesteparten av tiden sin i et bur.

Hundeburet bør være stor nok til at hunden din kan reise seg og snu seg i. Hvis hunden din fortsatt vokser, velg en størrelse som passer til voksenstørrelsen.

Dogoutlet.no leier ut hundebur som du kan bruke mens hunden vokser, og så kan du investere i permanent bur når hunden er blitt voksen. Ta kontakt med oss for tilbud på leie av hundebur. Du kan se våre priser på utleie av bur her.

Dogoutlet.no anbefaler Savic Dog Cottage hundebur til hjemmet.